Bu yıl 16-22 Haziran 2025 tarihleri arasında gerçekleşen 47. Güzelyurt Portakal Festivali dün akşam sona erdi. Festivalin finalini Türkiye’nin sevilen sanatçılarından gençlerin gözdesi Tuğçe Kandemir yaptı.  Tuğçe Kandemir’in konserdeki muhteşem sahne performansı  ile Festival coşkusu zirveye çıktı.

 

 

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar konser öncesi yaptığı konuşmada 47. Güzelyurt Portakal Festivaline katkı koyan Belediye Meclis Üyelerine , sponsorlara, Final Organizasyona, tüm kurum, kuruluş, sivil toplum örgütlerine, derneklere, okullara ve özveri ile çalışan personeline teşekkür etti. Özçınar belediye meclisi üyelerinden aldığı güç ile kültür-sanat organizasyonları ve birçok projenin hayata geçtiğine vurgu yaparak, yarım asırlık bir festivali daha tamamlamanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

 

Tuğçe Kandemir ile Festival coşkusu zirveye çıktı.

 

Aradan Çok Yıllar Geçti” parçasıyla sahne alan Tuğçe Kandemir 47. Güzelyurt Portakal Festivalinde unutulmaz bir gece yaşattı. Merakla beklenen Tuğçe Kandemir  konserinde Amfi Tiyatroyu dolduran hayranlarını müziğin ritmine kaptırdı.Enerjisi hiç düşmeyen sanatçı hayranları ile sohbet ederek sevilen şarkılarını seslendirdi.

Son şarkısında Festival coşkusunu zirveye taşıyan sanatçı konser alanını coşturdu.