Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, ülkede geçtiğimiz hafta yaşanan sel felaketi sonrası can ve mal kayıplarından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, yeni yıl etkinlikleri kapsamında ilköğretim kurumlarına yönelik etkinlikler hariç, kent genelinde düzenlemeyi planladıkları ışıklandırma ve süsleme faaliyetlerini iptal ettiklerini açıkladı.


Güzelyurt Belediyesi’nden yapılan duyuruda, Mahmut Özçınar, “bu acıyı 2010 yılında yaşayan bir bölgeninkurumu olarak zarar gören insanlarımızın acılarını içtenlikle paylaşırız. Kaybettiğimiz gençlere Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına sabırlar dileriz” ifadelerini kullandı.

Mahmut Özçınar’ın açıklaması şöyle:

“Ülkemizde geçtiğimiz hafta yaşanan sel felaketi sonrası can ve mal kayıplarının oluşmasından dolayı çok üzgünüz.

Bu acıyı 2010 yılında yaşayan bir bölgenin kurumu olarak zarar gören insanlarımızın acılarını içtenlikle paylaşırız.

Kaybettiğimiz gençlere Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına sabırlar dileriz, bu vesile ile yeni yıl etkinlikleri kapsamında ilköğretim kurumlarımıza yönelik etkinlikler hariç kent genelinde düzenlemeyi planladığımız ışıklandırma ve süsleme faaliyetlerini iptal ettiğimizi kamuoyuna duyururuz. Saygılarımla.”