Şampiyon Melekler Yıldızlar Atletizim Final Yarışlarında şampiyon olan Şehit Turgut Ortaokulu kız ve erkek takımı bugün Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar kabulde yaptığı konuşmada bölgenin gururu Şehit Turgut Ortaokulu’nun hem kızlarda hem de erkeklerde atletizmde şampiyon olmalarından duyduğu mutluluğu ifade etti.
Spor ve eğitim yaşantısında başarının eşdeğer gittiğine dikkat çeken Özçınar, çocukların sporda yakaladıkları özgüvenle başaramayacakları hiçbir şey olmadığına işaret etti ve başarılarının devamını diledi.
Ziyarette Okul Müdürü Sezer Cazımoğlu, eğitmenler ve atletizm kız ve erkek takımı yer aldı.
ŞTO Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2022- 2023 Öğretim Yılı Şampiyon Melekler Yıldızlar Atletizim Final Yarışlarında kız ve erkeklerde şampiyon oldu.