İskele Belediyesi’nin KIBATEK ile ortaklaşa düzenlediği Uluslararası Şiir Şöleni 21 yaşını kutluyor. Geçtiğimiz 20 yıl boyunca ülkemiz şiir severleri, dünyanın birçok ülkesindeki şairlerle buluşturmayı başaran İskele Belediyesi-KIBATEK Uluslararası Şiir şöleninin bu yıl 21.’si gerçekleşecek.

İskele Belediyesi 10. Kültür&Sanat Günleri devam ediyor. 2 Mart’ta başlayan Kültür&Sanat Günleri kapsamında İskele yarın akşam şiir şölenine ev sahipliği yapacak. Ülkemiz şairlerinden İlkay Adalı, Bülent Fevzioğlu, Mehmet Kansu ve Ceyhan Özyıldız’ın konuk olacağı şiir şölenine Türkiye’den Arife Kalender,  Emel İrtem ve Emrullah Alp’ın yanı sıra Tataristan’dan Çulpan Zaripova Çetin şiir severlerle bir araya gelecek. Yarın akşam (15 Mart) saat 20.00’da başlayacak şiir şöleni İskele AKM’de gerçekleşecek.

ŞİİR VE ÖYKÜ YAZMA YARIŞMASININ SONUÇLARI AÇIKLANACAK

Öte yandan bu yıl 21.’si gerçekleşecek Şiir Şöleninde İskele Belediyesi, KIBATEK ve KITED işbirliğinde bölge okullarında düzenlenen Şiir yazma yarışmasının da sonuçları açıklanacak. Dereceye girenlere ödül ve belgeleri takdim edilecek.

Şiir Şöleninin sonunda, İskele Belediyesi, KIBATEK ve KITED işbirliğiyle düzenlenen Şiir ve Öykü yazma yarışmasının sonuçları da açıklandı.